KAYSERİ / MELİKGAZİ - Ahmet Kirazgiller İlkokulu

Ahmet Kirazgiller İlkokulu

03523319365
Adres
OSMAN KAVUNCU MAH. CEMSULTAN CAD. 0SMANKAVUNCUIMAHATIPORTAOKULU BLOK NO 18 MELİKGAZİ / KAYSERİ
Vizyon
Ahmet Kirazgiller İlkokulu çalışanları olarak; Gelecekte; Bütün öğrencilerin bilgili, becerili, kendine güvenen ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayan en iyi eğitim kurumu olmak.
Misyon
Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; Ahmet Kirazgiller İlkokulu; Her öğrenci, öğretmen, veli ve çalışanların birbirlerinin gelişimlerine katkıda bulunarak, tüm öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan bir Ahmet Kirazgiller İlokulu oluşturulması için varız.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Sabahçılar:08.00 -13.00 Öğleciler :13.20 18.20
Doğalğaz Kaloriferli
Ulaşım
Tramvay ve Belediye Otobüsü ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tramvayla gelişte Stadyum durağındaa inebilirsiniz. Osman Kavuncu Bulvasından gelişte Ayşe Baldöktü Çıraklık okulu karşısında inebilirsiniz.
Melikgazi / KAYSERİ
İL MERKEZİNDE